Koops Belastingadvies richt zich met name op ondernemers, directeur-grootaandeelhouders en hun BV’s en controleplichtige bedrijven.

Ondernemers

Bent u ondernemer, dan bent u bij Koops Belastingadvies aan het juiste adres. Of u nu uw onderneming in de vorm van een éénmanszaak uitoefent, middels een maatschap of een VOF, Koops Belastingadvies kan voor u alle diensten verzorgen zoals het opstellen van de jaarrekening en publicatiestukken, opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting, de fiscale advisering en het onderhandelen met de belastingdienst. Bij advisering kunt u denken aan het geruisloos of ruisend inbrengen van uw onderneming in een vennootschap, auto zakelijk of privé rijden, advisering inzake oudedagsvoorziening, benutten fiscale faciliteiten etcetera.

Uiteraard kunt u ook de jaarrekening elders laten opstellen en uitsluitend het fiscale gedeelte door Koops Belastingadvies laten verzorgen.

Janine heeft bij EY jarenlang de fiscale belangen behartigd van de vrije beroepsbeoefenaren zoals medici, notarissen en advocaten. Bent u een notaris dan kan Koops Belastingadvies eveneens de aanlevering van de gegevens bij Bureau Financieel Toezicht verzorgen, voorzien van de vereiste verklaring.

Directeur-grootaandeelhouders en de persoonlijke holding

Bent u directeur-grootaandeelhouder dan kan Koops Belastingadvies voor u alle diensten verzorgen zoals het opstellen van de jaarrekening en publicatiestukken van uw BV, opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting, opstellen van de aangifte vennootschapsbelasting en advisering. Denk bij de advisering aan het optimaliseren van de hoogte van het salaris uit een holding, aflossen rekening courant door middel van dividenduitkering, auto privé of zakelijk rijden, privé beleggen of in uw holding, estate planning etcetera.

Bent u middels uw persoonlijke holding aandeelhouder van een controleplichtig bedrijf, dan is het vaak prettig om uw privézaken door iemand anders te laten verrichten dan door de controller van uw bedrijf. U bent bij Koops Belastingadvies dan aan het juiste adres.

Controleplichtig bedrijf

Dient de jaarrekening van uw bedrijf te worden voorzien van een controleverklaring door een registeraccountant dan kan Koops Belastingadvies de aangifte vennootschapsbelasting verzorgen. Janine heeft bij EY Belastingadviseurs veel ervaring opgedaan met het opstellen van complexe aangiften vennootschapsbelasting. Koops Belastingadvies zorgt ervoor dat alle cijfers op de juiste wijze in de aangifte worden verwerkt en uiteraard op de fiscaal meest gunstige manier. Indien gewenst kan Janine de aangifte bij u op het bedrijf opstellen. Komen er naderhand vragen van de belastingdienst over de ingediende aangifte, dan zorgt Koops Belastingadvies voor een correcte afhandeling.

Tevens kan Koops Belastingadvies zorgen voor het opstellen van de fiscale positie in de jaarrekening dan wel de controller van uw bedrijf assisteren bij het opstellen van de fiscale positie. Het is wel zo prettig als de verschuldigde vennootschapsbelasting in de jaarrekening aansluit bij de verschuldigde vennootschapsbelasting volgens de opgestelde aangifte vennootschapsbelasting.

Maak een afspraak

Wilt u graag nadere informatie en/of wilt u een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u bellen of mailen.
Maak vrijblijvend een afspraak